5 Haziran 2014 Perşembe

Yes, Office at Home.


Eve iş getirdiğinizde nerede çalışacağınızı şaşırdığınız zamanlar oldu mu? Belki de kendi işinizi kurup evden çalışmayı düşünüyorsunuz. Ya da çocuğunuz için motive edici, çalışmayı kolay hale getirecek bir ortam oluşturmak istiyorsunuzdur. Ben de size ilham verebilecek fikir ve dekorasyonları bir araya getirdim.

- Ofis ya da çalışma alanı olarak kullanabileceğiniz ayrı bir odanız varsa şanslısınız; eğer yoksa bu alanı nerede oluşturacığınıza karar vermeniz gerekecek. Evinizin bir köşesi, yatak odanız ya da mutfağınız olabilir.

- İhtiyacınız olan şey bilgisayar, dosya vs. gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz bir masa veya tabla, kitap-dergilerinizi yerleştireceğiniz raflar ve tabii ki bir oturma alanı.

- Eğer masa için yeterli alanınız varsa ne âlâ, yoksa çalışmadığınız zamanlarda kapatabileceğiniz ve size yer kazandırabilecek bir masa tablası olabilir. Bir köşe masası da işinizi görecektir.

- Son olarak çalışma alanızı kişiselleştirecek ve motive olmanızı sağlayacak detaylar eklemeyi unutmayın! Bunlar en keyifli seyahatinizden edindiğiniz bir kupa, sevdiğiniz ressama ait bir resim ya da sevdiklerinize ait fotoğraflar olabilir. Eğer favori bir sözünüz varsa bunu bile çerçeveleyip asabilirsiniz.

- Yapacağınız işleri veya size ilham veren şeyleri bir araya toplayabileceğiniz bir mantar pano da çok işinize yarayacaktır.

İyi çalışmalar !


PS: Sorularınız için charlottehouseco@gmail.com 'a maillerinizi bekliyorum.





















21 Nisan 2014 Pazartesi

Help Me ! (2)


'' Merhaba, 
'Monoch-room' başlıklı yazınızda ekte bulunan fotoğraftaki dekorasyonu uygulamak için ortalama ne kadar bir bütçe ayırmam gerekir?
Teşekkürler,
M .  ''




Merhaba,

Aşağıda fotoğraftaki dekorasyonda yer alan ürünlere benzer ürünler, fiyatlar ve bağlantıları yer alıyor. Bu fiyatları ele aldığımızda seçtiğiniz mobilyalara bağlı olarak yaklaşık 2.500-5.000 TL. arası bir bütçeyle benzer bir görünümü elde edebilirsiniz.
Yardımcı olmasını dilerim,
Sevgiyle kalın.





















































IKEA - 99 TL.


IKEA Resim Rafı - 14,99 TL.


IKEA - 289 TL.


IKEA Çerçeve - 5,99 TL.


IKEA Çerçeve - 17,99 TL.


IKEA Çerçeve - 9,99 TL.






IKEA Çerçeve - 24,99 TL.


IKEA Çerçeve - 29,99 TL.



IKEA Resim - 39,99 TL.


IKEA Resim - 14,99 TL.
IKEA Resim - 89 TL.








IKEA Şamdanlar - 29,99 - 19,99 TL.


Yucca Bitkisi Koçtaş - 39,99 TL. 


Osterpermium Bitkisi / Koçtaş - 5,99 TL.


Azalia Bitkisi / Koçtaş - 21,99 TL.